Business App, Responsive Website & Menuboeken

App : de Mint heeft een business-app. Het voordeel van het hebben van een business-app is vooral de directe bereikbaarheid bij je klanten. Voor directe klant gerichte marketing zoals bijvoorbeeld, suggesties, week menu's, ontbijten, activiteiten of speciale avonden is een app perfect omdat de klant 24 uur per dag bereikbaar is en de berichten altijd ontvangt. Tevens heeft de Mint-app vele andere interessante features.

Responsive website : De Mint heeft ook een nieuwe responsive website die op alle media perfect aangepast is om zo in combinatie met de app de vindbaarheid voor de klant te optimaliseren.  De Mint is helemaal geüpdate aan de moderne tijd van nu.

Menuboeken : de advertenties, content en het grafisch design is door Cristiani gemanaged en ontworpen. Doordat adverteerders kunnen adverteren in het menuboek van de Mint, wordt er een win/win situatie gecreëerd. De adverteerders hebben een interessant adverteerders platform en de Mint ontvangt de menuboeken gratis voor een heel jaar.